• Támogatónk
  • Támogatónk
  • Támogatónk
  • Támogatónk
Húsvét Kupa- Beszámoló

HÚSVÉT KUPA- Beszámoló

2007. Április 7.

 Image

 

 

A Győr-gyárvárosi horgászegyesület idén is megrendezte az immár hagyományos Húsvét Kupát, ami gyakorlatilag idénynyitó horgászverseny is egyben. A hangulatos amatőr horgászverseny egyre inkább kinövi magát, és egyre ismertebbé válik horgászberkekben, amit bizonyított a rekord létszámú nevezés is (28 felnőtt, 10 gyermek, 8 hölgy).


 Plakátokon, rádióban, horgászboltokban és az egyesület honlapján tettük közzé a verseny kiírást. Szenzációs tavaszi időben gyülekeztek a résztvevők a versenypálya közelében lévő vízügyi garzonháznál, mely már régóta ad helyet a sorsolásnak és az eredményhirdetéseknek.

Image 

 

Csiszár László titkár rövid köszöntője után egy szomorú kötelességünknek tettünk eleget, egy perces néma főhajtással emlékeztünk meg Fodor Péterről (1942-2007), aki előző nap, Nagypénteken 65 éves korában váratlanul távozott közülünk, és aki a Húsvét Kupa állandó és lelkes résztvevője volt. Péter 50 éve horgászott, régi aktív tagja volt a gyárvárosi horgászegyesületnek és csütörtökön még úgy tervezte, hogy ő is részt vesz a horgászversenyen, de ma már sajnos az égi vizeken horgászik a régi cimborákkal…

 

  Image 

 

A verseny 3 órája kellemesen telt, bár a halak kezdeti étvágya az idő múlásával rohamosan csökkent és az utolsó másfél órában már csak kevesen tudtak túljárni a rafinált és jóllakott halak eszén. A hosszú pálya miatt az esélyek bizony nem voltak egyformák, míg egyes helyeken szépen jöttek a snecik sőt a nagyobb dévérek, karikák, bodorkák is, máshol nagyítóval sem nagyon találtak halat.

 

Image 

Délben izgalommal várta mindenki az eredményhirdetést, a hölgyek és a gyermekek az oklevél mellé ajándékokat is kaptak. Magyar Gábor és Hamar Ferenc jóvoltából a horgászok között jó minőségű etetőanyagokat osztottunk szét, utólag is köszönjük, hogy támogatják és reklámozzák a versenyünket. Zellei Béla biztosította a büfét, Péter Mihály jóvoltából, pedig még meleg ételt is ehettek az éhes horgászok és érdeklődők.

 

                                                       Image 

Összességében elmondhatjuk, hogy szép tavaszi időben, rekord létszámmal, jó hangulatban telt az idei Húsvét Kupa, melyre 2008. húsvét szombatján újra várunk mindenkit.

 

     Image 

 

 

 

                                                                         Tóth László

                                                                         Szervező

 

Névnap

Ma 2024. 5. 2, csütörtök, Zsigmond napja van.
Holnap Tímea napja lesz.

Támogatónk:

mmx1.jpg