• Támogatónk
  • Támogatónk
  • Támogatónk
  • Támogatónk
Elméleti és gyakorlati vetélkedő 2017.
Az ifjak házi vetélkedője 

2017. április 28-án szakadó esőben zajlott a Győr Gyárvárosi és Elektromos Sporthorgász Egyesület 3 tusa versenye. A versenyen összesen 11 gyermek és ifjúsági horgász vett részt, köztük egyetlen lány versenyzővel.
A tesztlap megírásával kezdték a versengést, majd a barkácsolásban ügyeskedtek a fiatalok, végül a legkisebbek (8-10 év) karikába kislabdával célba dobtak, a nagyobbak horgászbot segítségével igyekeztek a zsinórra kötött súlyt a célba juttatni. 
A feladatot nehezítette, hogy a szakadó eső miatt ernyő alól kellett a gyerekeknek dobálniuk.

A versenyt végül három kategóriára bontva értékeltük. A legkisebbek (8-10 évesek) között Henczi Kalas Zalán lett a győztes,  Zlatzky Márton végzett a 2. helyen. A 11-14 évesek között 1. helyezett lett Horváth Bálint, őt Molnár Kitti követte és Lanczendorfer Viktor lett a 3. helyezett.
Végül az ifjúsági korcsoport versengésében Vári András volt a legeredményesebb, Siket Balázs lett a második és Ardai Ádám zárt a harmadik helyen.
Mind a dobogósok, mind a helyezettek az MMX Horgász Centrum értékes ajándékait vehették át. 
Két hét múlva reméljük, hasonlóan ügyesen teljesítenek gyermek és ifi horgászaink a megyei (horgászattal is kiegészülő) 4 tusa versenyen.

A vetélkedőn készült fotók megtekinthetők a Galériában!


 
 

Névnap

Ma 2024. 3. 29, péntek, Auguszta napja van.
Holnap Zalán napja lesz.

Támogatónk:

mmx1.jpg