• Támogatónk
  • Támogatónk
  • Támogatónk
  • Támogatónk
Elektromos Kupa 2007.

Elektromos Kupa 2007.

 

 

Augusztus 26-án vasárnap került megrendezésre a hagyományos Elektromos Kupa horgászverseny. 15 három fős csapat készülődött, hogy „elbánjon” az Iparcsatorna halaival. Külön örömünkre szolgált, hogy szlovákiai horgász barátaink is megérkeztek Nyárasdról. Nem igazán az Ő műfajuk az apróhalazás, ezt tudtuk, de a verseny elején még mi is bíztunk, hogy nem hagyják cserben a horgászokat a dévérek, vagy más nagyobb testű halak.

Image

Sajnos az alacsony vízállás sem nem kedvezett igazán a halfogásra, minden trükköt be kellett vetni, hogy eredményes legyen a taktika. Ezen a napon a keszegek távol tartották magukat a felcsalizott horgoktól, leginkább a snecikre és a törpeharcsákra lehetett alapozni a sikert.

Image

Image 

Nem volt egyszerű verseny, nagyon meg kellett küzdeni minden egyes halért.

 Image

A győzelmet a hazai Gyárvárosi SHE II. számú csapata szerezte meg a mosonmagyaróvári MO-HO csapata és a Tatai SHE versenycsapata előtt.

 Image

Egyéniben az alábbi eredmények születtek:

 Image

Image 

Az eredmény hirdetés előtt aláírásra került a Nyárasdi HE. és a Gyárvárosi SHE között köttetett együttműködési megállapodás. Remélem mindkét egyesület sok előnnyel, értékes barátságokkal gazdagodik ez által.

 Image

Mindenkinek köszönjük a részvételt, a kitartást, a küzdelmet. Jövőre újra találkozunk!

Image 

 

Névnap

Ma 2024. 4. 28, vasárnap, Valéria napja van.
Holnap Péter napja lesz.

Támogatónk:

mmx1.jpg